14 Ağustos 2014 Perşembe

Yatak Odası Dekorasyonu

Yatak odalarımız belki de evlerimizdeki en önemli yerlerden bir tanesidir. Yorucu bir günün ardından evimize geldiğimizde dinlemek ve geceleri yatmak için yatak odalarına gireriz. Bu nedenle yatak odalarının düzenli ve rahat olması gerekir. Bu nedenle Yatak odası dekorasyonu çok iyi yapılmalıdır.




Yatak odanızı dekore edeceğiniz zaman şıklığı ve konforu eşit ölçüde tutmanız gerekir. Ancak hiçbir zaman sadece şıklığı ön plan çıkartmayın. Çünkü şık olan her şey aynı zamanda da rahat olmayabilir. Ayrıca gece yatarken rahat bir şekilde uyumanızı yatak odanızın şıklığı değil konforu sağlayacaktır. Bu nedenle sadece şıklığı ön planda tutmamalısınız.


Yatak odanızı dekore edeceğiniz zaman seçeceğiniz renklerin sizi bunaltmaması son derece önemlidir. Seçeceğiniz renklerin içinizi rahat ettirmesi gerekir. Bunun içinde daha çok açık renkleri seçmelisiniz. Ayrıca odanızın gözünüze hoş görünmesi için mobilya renkleri ile duvar renginin ve perde renginin de birbirine yakın olması gerekir. Bu sayede odada hem şıklığı hem de konforu ön plana çıkartmış olacaksınız.
Birçok kişinin yaptığı en büyük hata yatak odalarının şık görünmesi için birçok farklı mobilyanın yatak odalarına sokulmasıdır. Bunu kesinlikle yapmamalısınız. Yatak odalarınız öncelikle geniş bir alana sahip olmalıdır. Yani eşyaları yerleştirdiğinizde de yatak odanızın içinde rahat bir şekilde hareket edebilmelisiniz. Ancak bu şekilde rahat odanızda rahat edebilirsiniz. Yatak odası dekorasyonu bu şekilde yapıldığı zaman sizde istediğiniz yatak odasına kavuşmuş olacaksınız.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder