29 Aralık 2013 Pazar

Doğtaş Angelo Yatak Odası

Doğtaş ürünlerini şimdiye kadar sizlerle paylaşma fırsatımız olmamıştı. Geç de olsa Doğtaş ürünlerine de el atma zamanımız geldi. İlk olarak sizlere Doğtaş yatak odası modellerini tanıtacağız. Bu yazının konusu ise Doğtaş Angelo yatak odası.

Öncelikle bu yazıyı hazırladığım dönemde tüm Doğtaş yatak odalarının indirimde olduğunu ve bazı modellerin ise fırsat ürünü olduğunu belirtmek istiyorum. Sizlere eski ve indirimli fiyatlarını da vereceğiz. Bu fiyat bilgilerinin Doğtaş internet sitesinden alıyoruz.




Doğtaş yatak odaları hem kaliteli hem konforlu hem de oldukça estetik. Yatak odası dekorasyonunuzu bütünleyecek oldukça nitelikli ürünler. Tasarımlardaki incelik ve modernlik hemen göze çarpıyor. Şimdi Angelo yatak odasına derinlemesine bir göz atalım.

Dotaş Angelo yatak odası standart olarak karyola, 3 kapılı dolap ve 2 kapılı dolap ile geliyor. İsteğe bağlı olarak bu eşyalara sürgülü dolap,  ve makyaj masası da ekleyebilyorsunuz. Makyaj masasında ise iki farklı seçenek sunuluyor.

Çekmecelerdeki siyah high gloss desen oldukça modern bir zarif bir görüntü sağlıyor. Ayrıca karyola başlığı için farklı kumaş alternatiflerinin mevcut olaması önemli bir özellik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder