30 Eylül 2014 Salı

Enza Mobilya Yatak Odası Takımı Modelleri 2014

Kalite, şıklık ve konforu bir arada sunan Enza Mobilya yatak odası modellerinde de oldukça iddialı seçeneklerle karşımızda.2014 yılında Enza Mobilya modern ve şık yatak odası modelleriyle gönüllere taht kuracak gibi görünüyor.




Bizim favorimiz Zen modeli, zerafetin temsilcisi bu modelimiz MDF üzeri lake boyalı, özel tasarım kulp ve ayaklar, özel tasarım aynalar ve dolap içi hareket sensörlü led lambalar ve hareketli askılardan oluşuyor. Renkleri ile tasarımıyla kısacası her ayrıntısıyla mükemmel bir ürün.
Enza Home diğer yatak odası model ve fiyatlarını mağazalara girmeden önce görmek için resim galerimizi inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz model ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için en yakın Enza Home mağazalarına uğramalısınız.


Yatak sektöründe türkiyenin en bilinen markası olan Yataş Enza Home markasıyla mobilya alanında faaliyet gösteriyor.
Yataş rahatlığında ve estetik bir yatak odası arıyorsanız bu konuda Yataşın ürettiği Enza Home Yatak odası modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.
Hem tasarım, hem kalite ve sağlamlık hemde rahatlığı bir arada sunan Enza Mobilya yatak odası modelleri 2 yıl yataş garantisinde yer almaktadır.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder